opleiding tot e coach

Opleiding tot professionele coach The Job Coach.
Meer verbinding te voelen met anderen. Jouw vrienden, collegas of medemensen professioneel en gepast te ondersteunen en te coachen in moeilijke situaties. Je communicatievaardigheden en emotionele intelligentie te verbeteren. Impact op anderen te hebben wanneer zij ondersteuning, hulp of coaching nodig hebben. De geschikte coaching en motivatietechnieken op de juiste momenten toe te passen. Na deze opleiding ben je meteen klaar om ervaringsuren te verzamelen voor jouw ICF-accredatie International Coach Federation als erkend professionele coach. Inhoud coaching opleiding. Tijdens deze opleiding worden concrete en resultaatgerichte coaching tools aangeleerd, alsook een coachende attitude, die je meteen kan omzetten naar de praktijk. De coaching opleiding wordt verspreid over.: Algemene coach opleidingsdagen 6 dagen, waarin zowel theorie wordt aangeleerd in combinatie met met praktijktechnieken. Tijdens deze dagen worden de algemene coachprincipes aangeleerd volgens de criteria van ICF International Coach Federation. 1 schriftelijke en mondelinge eindproef 1 dag, waarbij je een deelnamecertificaat en/of diploma ontvangt indien je slaagt op basis van de vooropgestelde criteria. Waarom een coaching opleiding volgen bij The Job Coach? The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en een succesvolle snelgroeiende coaching organisatie met locaties over heel Vlaanderen en Brussel. Lees meer
artiesten management opleiding
Basisopleiding Coach Open mind.
Basis Coach Opleiding. Deze opleiding richt zich tot een zeer brede groep mensen. Van zodra je met mensen werkt, kan deze opleiding bijzonder van pas komen. Leer onze manier van werken kennen, leer een coachende houding als coach, therapeut, psycholoog, leidinggevende, verkoper. De ideale algemene vorming in 6 dagen! In veel van onze opleidingen zijn een aantal coach attitudes aangewezen voor optimaal leren. Gezien onze veelheid aan opleidingen leek het ons zinvol deze basis in een aparte coach opleiding voor iedereen en budgetvriendelijk aan te bieden. Je kan deze coach opleiding zoals je verkiest volgen voorafgaand, gelijktijdig of na je andere opleiding. Je leert ondermeer de 11 coach competenties, vereist voor een ICF-certificatie als coach. Je ontdekt je persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten, en leert hoe ermee om te gaan. Je leert de gangbare coachtechnieken, aangevuld met Open Mind formats. Ben je reeds coach? Dan is dit een ideaal moment voor een stevige opfrissing/update. Je kan als beginnende coach aansluiten bij meer ervaren collegas in de Master Classes. Na deze opleiding kan je genoeg voor een ICF ACC aanvraag. Je moet wel nog 100 uren coaching kunnen voorleggen, waarvan 75 uren betalend.
coach
E-coaching Renate Groenevelt IDcoach.
Toch ben ik hiervan teruggekomen. Tijdens mijn opleiding tot E-coach Level I en II bij het Europees Instituut De Baak ontdekte ik hoe krachtig het effect van e-coaching is wanneer je het op de juiste manier doet. Wat ik face to face niet voor elkaar kreeg bij coachees, of waar ze veel langer over deden, bereikte ik nu binnen no time. Ook mocht ik zelf als coachee ervaren hoe het is om op deze manier gecoacht te worden. Ik vond het heerlijk om van me af te schrijven. Het nog eens weg te leggen, te veranderen. Het werkte als een spiegel voor mezelf en ik werd me ineens bewust van blinde vlekken omdat ze op het papier zichtbaar werden. En nog kon mijn coach er voor mij weer verrassende inzichten aan verbinden.
Coachen met Impact De eerste verdieping opleidingen.
Dus naast theorie, modellen, gesprekstechnieken en interventies leren, gaan we je ook laten nadenken over dingen die je doet zoals je ze doet. Je een nieuwe blik laten werpen op jezelf, de relatie die je aangaat met degene die je coacht, met je werk of praktijk. Omdat jij de allerbelangrijkste factor bent in het succes van je coaching. Een nieuwe blik die hopelijk maakt dat je nog geïnspireerder, succesvoller of doeltreffender te werk kunt gaan. Een blik die je mogelijkheden weer verder verruimt. Met alles wat je al weet en kunt. De eerste verdieping Podcast Podcast: 32: De Drama-driehoek. De drama-driehoek komt uit de Transactionele Analyse en is een geweldig model om te onderzoeken waarom mensen met elkaar in de knoei raken. Een krachtig model in de opleiding om haarscherp te kunnen coachen. 3.250, De opleiding is vrijgesteld van BTW. Indien gewenst is betaling in 4 termijnen mogelijk. 20 dagen verdeeld over 10 blokken van 2 dagen. De opleidingsdagen zijn van 1000: tot circa 1700: uur.
Opleiding Online coaching CIVAS Opleidingen.
In de opleiding Burn out coach leert u om mensen met stressklachten te helpen bij het voorkomen of herstellen van een burn out. Meer informatie Schrijf je nu in. Volg de opleiding Coaching en stimuleer anderen hun talenten optimaal te benutten! Meer informatie Schrijf je nu in. CIVAS scoort een 9.1. 03 januari 2020. Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun. 06 januari 2020. Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt. 21 januari 2020. Fijne duidelijk gestructureerde opleiding. Jouw studie bij CIVAS. Huiswerk en begeleiding. Studiegids online inzien.
Hoe bouw ik een team? Online met coach Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
Meer over deze opleiding. Dit ga je leren. Dit ga je leren. Van piepende wagen naar geoliede machine. Ben je teammanager, projectleider, coach of gewoon lid van het team? Heb je een team voor ogen dat je op de rit wil krijgen?
Opleiding Online coachen ESF.
Om ervaren coaches/begeleiders op te leiden voor het uitvoeren van online coaching/begeleiding. Hoe wordt het product gebruikt.: Als ondersteunend materiaal bij een opleiding. Een leidraadvoor de trainer, waarbij de andere handleidingen technische en Handleiding voor coaches worden gebruikt door de cursisten. De coach kan alle materiaal terugvinden op de USB stick.
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Voor leraren die zich op dit terrein willen specialiseren, biedt deze opleiding de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot coach van leraren en begeleid jij leraren naar effectief digitaal onderwijs. Maximaal 18 plaatsen. Om het interactieve karakter te kunnen waarborgen worden maximaal 18 deelnemers per opleiding toegelaten. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wij verzoeken je om tijdig aan te melden. Deze curus is geregistreerd bij het lerarenportfolio: 00501-05127. Gratis boek: Effectief leren met ICT." Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek Effectief leren met ICT van Patricia van Slobbe en Michel van Ast. Certificaat van deelname. Na het volgen van deze cursus ontvang je een i-Coach certificaat van ons. Hiermee kun je je expertise op school aantonen. Aansluiting Post-HBO i-Coach. Je kunt ervoor kiezen om na deze verkorte SBO-opleiding een gecertificeerd Post-HBO diploma te behalen. Hiertoe biedt Via Vinci Academy een 1-jarige opleiding voor i-Coach. Onderdelen van de Verkorte Opleiding i-Coach in het PO VO van SBO kun je inbrengen in de Via Vinci Post-HBO opleiding.
coaching wellbeingmanagement VIVES.
Je leert vanuit kleinschalige projecten, eerst heel bescheiden en met minder verantwoordelijkheid. De laatstejaars" worden je peters en meters, je docenten je coach om doorheen praktijk en onderzoek je eigen interesses weloverwogen te ontwikkelen. Het contact met het werkveld en de praktijk in het leerbedrijf doen een beroep op je aanstekelijk enthousiasme, je discrete houding, je doortastende aanpak. Deze omgevingen geven je de kans je te ontwikkelen tot een echte wellbeing en vitaliteitsmanager! Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland? Wie tijdens zijn studies een persoonlijke internationale ervaring wil opdoen, zit in deze opleiding in pole position. We hebben met meer dan 140 hogescholen van Finland tot Griekenland en van Ierland tot Litouwen een samenwerkingsovereenkomst om er een semester te studeren. Of loop je liever stage in China, India, Mexico of Colombia? Dat kan ook. En of het bedrijfsleven je internationale ervaring zal weten te waarderen! Welk studiemateriaal heb ik nodig? Studiemateriaal omvat onder andere boeken, cursussen en digitale leermiddelen die je nodig hebt voor het succesvol doorlopen van je opleiding.
Coaching Vorm.
Een coach helpt om prestaties te verbeteren, een conflict terug vlot te trekken, inzicht te krijgen in bepaalde situaties, een loopbaan te begeleiden., Een coach kan op volgende vlakken begeleiding aan de gecoachte bieden.: Werksituaties: motiveren en coachen van medewerkers, begeleiden veranderingsproces, omgaan met teamconflicten., Het eigen welzijn: burn-out preventie, beter beheren tijd, doorgroeien naar andere functie, ontwikkelen van vaardigheden., Teams: onderlinge communicatie, beter benutten kwaliteiten binnen team, visie ontwikkelen, beter samenwerken., Loopbaan: balans vinden tussen werk en priv├ę, verder gaan na een gemiste promotie, doorgroeien naar een nieuwe functie., Welke coachingmogelijkheden zijn er? Wie zijn onze coaches? Wij hebben verschillende freelance coaches die elk hun invalshoeken en ervaring hebben. Ze hebben allen een opleiding tot coach gevolgd. Aan de hand van uw vraag stellen wij een coach voor.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding tot e coach