coaching

Coach in centrum Rotterdam.
Coach in centrum Rotterdam. De coachingpraktijk van Aardbei Coaching is in het centrum van Rotterdam, in de Wijnhaven dichtbij Blaak. De praktijk is goed bereikbaar te voet en met het OV, de auto en de fiets. Voorzieningen als koffie thee, wifi, toiletten en lift zijn aanwezig en inbegrepen. De locatie is ruim, schoon en informeel. Op deze locatie wordt ook door andere instanties onderwijs, training en coaching gegeven. Aardbei Coaching is een moderne praktijk voor personal coaching in het centrum van Rotterdam.
Persoonlijke loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de overheid VDAB.
Als erkend loopbaanbegeleidster bij het centrum Heart at Work coach ik je graag naar antwoorden op je vragen. Ook bij loopbaanbegeleiding is mijn rode draad je naar meer veerkracht, zelfvertrouwen en geloof in jezelf te liften zodat je jouw hindernissen beter kan oppakken.
Vind een personal coach.
Ook een business coach, executive coach of ondernemingscoach zijn gespecialiseerd in het behalen van zakelijke doelen. Je vindt steeds een coach in jouw buurt die perfect bij jou en je bedrijf past. Hoeveel personal coaching kost hangt af van jouw persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject.
team coaching
Tijdens executive coaching krijg je steun en een professioneel klankbord. Samen met je coach kijk je hoe je jouw bedrijf nog succesvoller kan maken. Er wordt dieper ingegaan op je carrière, strategisch denken, het verkrijgen van een goed werkend team en de balans tussen je werk en privéleven.
Online coaching is net zoals face to face coaching een echte coachingsessie.
online coaching / email coaching / internet coaching. Zeker nu er corona-maatregelen genomen worden, worden de voordelen van online coaching of e-coaching duidelijk. Dankzij moderne technologieën zoals video-call of chat kan jij je coachingssessie met je coach online starten of verderzetten. Vind meteen coaching op afstand. Of lees meer over.: Wat is coaching via videogesprek, telefoon of chat? Wat heb je nodig voor coaching via video call, telefoon of chat? Voordelen online coaching. Tarieven online coaching.
Welkom Delta Coaching.
Mijn eigen geschiedenis en opgebouwde ervaring heeft me gevormd tot een veelzijdige coach, gepassioneerd door groei, verandering en persoonlijk leiderschap. Coaching betekent voor mij het onzichtbare kenbaar te maken en het onbesprokene te benoemen, herstel te brengen in het systeem en ruimte te creëren voor wat moet zijn.
personal coaching den haag
Coaching en diversiteit Universiteit Gent. Coaching en diversiteit Universiteit Gent.
Coaching en diversiteit Coaching en diversiteit https//www.ugent.be/logo.png.: Coaching en diversiteit. Heb je reeds 60 studiepunten verworven? Heb je belangstelling voor maatschappelijk engagement? Schuilt er een coach in jou? Kies dan in AJ2020-2021 voor het keuzevak Coaching en Diversiteit 3 STP!
vitaliteit coach
Home coachingforheroes.
Coaching for Heroes is een organisatie vzw opgericht om ondersteuning te bieden onder de vorm van coaching waar nodig en dit op momenten dat onze maatschappij geteisterd wordt door een ingrijpende crisis. Voor alle zorgverleners. Sta jij in de vuurlinie en wil je wat ondersteuning door middel van coaching om deze nobele taak nog lang te kunnen volhouden? Wij staan voor je klaar! Aanmelden als coach. Wil jij als gecertificeerde en ervaren coach de mensen die in de vuurlinie staan, ondersteunen door middel van coaching? Ontdek hier de selectiecriteria! Aanmelden als organisatie. Wil je als organisatie graag gebruik maken van deze mentale en emotionele ondersteuning voor je medewerkers? Ontdek de mogelijkheden! Naast de telefonische geprekken ondersteunen we jullie graag met allerhande oefeningen en tips rond relaxatie en gezonde leefgewoontes. Zelfzorg zal uiterst belangrijk zijn, de komende periode. Wie in de zorg staat, is geneigd om soms beter voor een ander te zorgen als voor zichzelf.
coaching
Testing Coaching services.
Testing Coaching services. Bij Energy Lab begeleiden we sporters van verschillende niveaus via professionele testen, face to face en online coaching. Onze ervaren coaches staan voor je klaar in onze sportlabos in Paal, Gent, Leuven en Rotterdam. Start 2 Run conditietest.
vacature
Coaching.be Professionele Coaching Quintessence Tools Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties Develop Quintessence Expert in HRM Expert in assessment center en people management Quintessence.
Hij/zij stimuleert u op uw eigen ritme, gaat concreet te werk en geeft u een stevige basis om verder te blijven groeien. De juiste coach met de juiste ervaring. Bij coaching.be vindt u een professionele coach met de gewenste ervaring, stijl en aanpak.
coaching
Novare Coaching.
Training Advies Coaching Leerplatform. Ontdek hier onze aanpak voor 1-op-1 individuele coaching trajecten. Training is één manier om de persoonlijke groei van medewerkers te stimuleren, maar daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in individuele coaching van medewerkers en leidinggevenden. In onze coachings trachten we de coachee op een energieke manier te leren omgaan met de spanningen of uitdagingen die zich op de werkvloer aandienen.
Postgraduaat Coaching en mentoring UCLL.
Aanbod voor scholen. Opleidingen op maat. Moving Minds Award 2020. Techniek in de Zorg. Moving Minds Foundation. Stages in scholen. Stages in organisaties-bedrijven. Job events Leuven-Limburg. Strategisch plan 19-24. Feiten en cijfers. Werken bij UCLL. Business Management Marketing. Continuing Education Programmes. Open Days / Live Chat Sessions. Welcome Days for Degree Students. Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Get a Buddy. Student visa for Belgium. Frequently Asked Questions FAQ. Moving Minds DNA. Research Regional Collaboration. Coaching en mentoring. U bent hier. Studeren op UCLL. Verder studeren na je bachelor. Postgraduaat Coaching en mentoring. Postgraduaat Coaching en mentoring. Eerstvolgend infomoment Postgraduaat Coaching en mentoring.: Diepenbeek 04 september 2021. coaching is in. Hoe help je collega's' om voortdurend een antwoord te vinden op kansen en moeilijkheden op de werkvloer en hoe help je hen verder te ontwikkelen? Een goede coach kijkt naar zichzelf, beseft wat er allemaal meespeelt in een situatie, bekijkt alles vanuit een ander perspectief, ontwikkelt of versterkt vaardigheden en attitudes. Een coach spreekt in een vertrouwelijke context én op een gestructureerde wijze met de collega over zijn of haar werksituatie.
coaching.
Als je verdriet oprecht erkend wordt, je een luisterend oor vindt en een plaats om uit te huilen, kan je het verlies na een tijd beter plaatsen. Met individuele coaching bieden we kinderen, jongeren en volwassenen een uitgestrekte hand om verder te leren leven met het gemis.
Coaching en Begeleiding Arteveldehogeschool Gent.
Home Samenwerken Artevelde Academy Coaching en Begeleiding. Coaching en Begeleiding. In dit domein krijg je handvaten aangereikt om individuen, teams en medewerkers waardevol te begeleiden en te coachen bij kantelpunten in hun bestaan. Na je graduaat, bachelor of master kan je een postgraduaat volgen om je kennis en vaardigheden uit te breiden.
Home Page Quality Coaching.
Quality Coaching is een overkoepelende VZW voor gedreven, gediplomeerde specialisten binnen de sport gezondheidssector. Al onze medewerkers willen bewegers, sporters en sportorganisaties ondersteunen in hun behoeften door sterke service gebaseerd op een combinatie van uitstekende sterke vakkennis, betrokkenheid bij het welzijn van onze klant en oplossingsgericht denken.

Contacteer ons

Op zoek naar coaching?