coach competenties

Soorten coaching, welke vormen van coaching zijn er? Coaching.nl.
Life coaching is bestemd voor mensen die een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller leven willen leiden. Loopbaan coaching is bestemd voor werknemers die hun loopbaan een positieve draai willen of moeten geven. Mental coaching is een vorm van coaching die gericht op de ontwikkeling van de mentaliteit van individuen of sportteams. Performance coaching wordt vooral ingezet om de prestaties van individuen of sportteams te verbeteren. Stress coaching is bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. Teamcoaching wordt ingezet om teams van leidinggevenden of medewerkers beter te laten samenwerken. WorkLifeCoaching is een door Coaching Nederland ontwikkelde aanpak voor werknemers die effectiever willen functioneren. Overige soorten coaching. In de literatuur kom je, naast bovengenoemde soorten en vormen van coaching, onder meer de volgende termen over soorten coaching tegen. Op het moment dat je het idee hebt dat je geen grip meer hebt op je financiën dan kan de Budget coach helpen om zaken weer op orde te krijgen. zie Stress coaching. Om mondelinge en/of schriftelijke communicatieve vaardigheden te verbeteren, is een gespecialiseerde Communicatie coach wellicht een slimme optie.
metallspind
De quarantaine coach blog 4: competenties in kaart brengen met de competentiematrix Scrum Company.
Scrum Company Blog De quarantaine coach blog 4: competenties in kaart brengen met de competentiematrix. De quarantaine coach blog 4: competenties in kaart brengen met de competentiematrix. Hoe zorg je dat de teamleden op de hoogte zijn van elkaars competenties en dat dit het beste wordt ingezet?
ICF Belgium 8 Coach Competenties.
Essentiële competenties om coach te zijn. De rol van coach omhelst specifieke eisen en criteria die de coach moet respecteren en promoten binnen het kader van zijn contacten en werkzaamheden in samenwerking met zijn partners. Het accreditatieproces van de International Coach Federation ICF, ons moederbedrijf, stelt 8 kerncompetenties voorop waarover elke persoon die coach wenst te worden, moet beschikken.
Competentieprofiel Trainer Bridge2learn inclusief competentiescan.
Wil je deze competenties verder ontwikkelen? Kijk dan eens bij de train-de-trainercursus van Bridge2learn. Hoe is dit competentieprofiel trainer ontstaan? In 2012 heb ik mijn eerste competentieprofiel voor trainers ontwikkeld. Daarbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van bestaande competentieprofielen en van de ervaring en feedback van collega-trainers.
Competentie Coachen Jongkind Training Coaching.
Jongkind Training Coaching heeft voor de competentie Coachen naast de definitie en gedragsvoorbeelden de volgende handige informatie beschikbaar.: nog meer voorbeelden van Coachen naast de hierboven genoemde gedragsvoorbeelden. een indicatie per medewerker op de ontwikkelbaarheid van de competentie Coachen op basis van de TMA Drijfveren. interviewvragen bij de competentie Coachen met de STAR-methode Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Terugblik. ontwikkelactiviteiten op de competentie Coachen voor de medewerker. coachingsadviezen op Coachen voor de coach of leidinggevende. Alle 50 veelgebruikte competenties op een rij staan in het competentieoverzicht.
ENTRE-Spiegel.
Het brengt je ondernemersvaardigheden in kaart. De ENTRE-Spiegel 2.0 peilt naar de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt. Je gebruikt de ENTRE-Spiegel 2.0 als een zelfreflectie-instrument. De 2.0 versie voorziet ook de mogelijkheid dat vrienden of familie jouw ondernemend spiegelbeeld mee vorm geven.
Coaching MONDEA.
Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn coaches van MONDEA aan het werk. MONDEA wil vanuit een sterk geloof in de kracht van organisaties en mensen inspireren, begeleiden en coachen in organisatiecontexten. Zo zorgde zaakvoerder Joos Gysen van MONDEA voor een strategische coaching van het managementteam in OCMW Mol en was Yves Decaestecker van MONDEA aan de slag als organisatiecoach in stad Tienen. De uitdagingen die mensen tegenkomen in de huidige maatschappij vragen een grote flexibiliteit, snelle verandering en nieuwe competenties en attitudes. Met de ondersteuning van een coach verloopt deze verandering sneller en doorstaan mensen de vaak stressvolle overgangssituaties met succes. Coaching vertrekt steeds vanuit een helder doel, geformuleerd door de coachee, en ondersteund door de organisatie in business coaching.
Transformative Life Coach TLC Arcturus.
Wat houdt TLC Transformative Life Coaching in? TLC is de verzamelnaam van zes korte trainingen die los van elkaar kunnen gevolgd worden en samen het TLC-pakket vormen. De zes trainingen staan op zich, kunnen afzonderlijk gevolgd worden, maar zijn tegelijk complementair. Geen enkele van de zes vooronderstelt het gevolgd hebben van een of meerdere van de andere om maximaal profijt te halen uit de training in kwestie. Elk van de trajecten biedt een op zich staand perspectief in het kader van zelfontplooiing en groei in bewustzijn. Voor elke coach of coach in spe is elke training een verdieping van de eigen competenties en interventiemogelijkheden in de coaching-praktijk.
9 competenties van de Agile Coach Agile Scrum Group.
Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat een Agile Coach zoveel mogelijk vanuit een Growth Mindset opereert. Ieder coach kan namelijk competenties ontwikkelen, maar een goede Agile Coach stelt zichzelf ook continu open voor persoonlijke groei. In deze blog worden 9 competenties genoemd die een succesvolle Agile Coach bezit.
Competentieprofiel voor coaches PDF Gratis download.
OPLEIDER IN DE SCHOOL, COACH en OPLEIDINGSCOÖRDINATOR Post-HBO opleidingen. Professionaliseringsaanbod Pabo 2010 2011 OPLEIDER IN DE SCHOOL, COACH en OPLEIDINGSCOÖRDINATOR Post-HBO opleidingen Inleiding Nieuw in ons aanbod! Een vervolg op de Post-HBO Coach en opleider in de school! kaderlid LGB Beroepsinhoud Zorg. Competentieprofiel kaderlid LGB Beroepsinhoud Zorg Generieke Competenties.

Contacteer ons

Op zoek naar coach competenties?