training en coaching opleiding

Binnen de opleiding tot counselor.
Kanten die ze liever weg stopten. Janne liet haar emoties de vrije loop. Zowel vreugde als verdriet. Vele jaren later nodigden we Angela van Bebber uit. Binnen de opleiding tot counselor. Als transgender gaf zij een lezing aan onze therapeuten in opleiding.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Zorg, Welzijn en Hulpverlening. 035 6 400 411. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Op zoek naar een coach-opleiding? Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Omdat je een actieve rol als coach vervult. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Op zoek naar een coach-opleiding? Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Omdat je een actieve rol als coach vervult. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Op zoek naar een coach-opleiding? Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Omdat je een actieve rol als coach vervult. Meest bekeken HBO Coaching. 12 maanden HBO/HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Leergang Psychologie en Coaching. 24 maanden HBO/HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. Post Bachelor 2.
coaching assertiviteit
Onze formaties Physical Coaching Academy.
Mental Coaching for sports performance. Laat uw atleten hun staat van flow ontdekken en bereiken en boost hun prestatie. The mental factors in rehabilitation. Gebruik de mentale behendigheid en de veerkracht om het proces van rehabilitatie te vergemakkelijken en sterker terug te komen.
coaching
Professionele Coaching Opleiding Start-to-Coach Apluscoaching.
Dit coaching model heeft zijn effectiviteit al bewezen in verschillende domeinen. Of het nu om burn-out coaching, stress coaching, life coaching, gezins en relatiecoaching, perfectionisme coaching, loopbaanbegeleiding of natuurcoaching gaat we weten uit eigen ervaring dat dit model werkt. Het is zelfs een goeie basisstructuur om in te zetten als je het plan zou hebben om coaching te combineren met bemiddeling. Een belangrijke voorwaarde daarbij is dat je in eerste instantie zelf wil groeien. Onze coaching opleiding gaat namelijk voor een belangrijk stuk ook over je eigen groei, want dit hoort bij jouw basishouding in coaching. Een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken. Wil je op een authentieke manier coachen? Wil je mensen leren coachen op een effectieve, diepgaande manier? Wil je mensen helpen om hun doelen te bereiken en hen effectief helpen groeien? Dan is de Start-to-Coach opleiding iets voor jou. Lees ook ons artikel: Wat is coaching? De meest effectieve opleiding tot life coach.
coaching opleiding
Praktisch Ariadne Training Coaching opleidingen Ariadne.
Open aanbod Coaching Coaching à la carte Coaching trajecten Executive Coaching Coaching of training? HRM-Support Team Facilitation soorten training COMMUNICATIE COMMERCIëLE VAARDIGHEDEN INSIGHTS DISCOVERY PERSOONLIJK LEIDERSCHAP Training: topics Actief Luisteren Agressie verbale counteren Assertiviteit Conflicthantering Crisiscommunicatie Doelstellingsgesprekken voeren E-mailen: Klantgericht en in Stijl Klachten als Kansen Klantgerichtheid Leidinggeven: je eigen stijl veranderen Leiding geven op afstand Neen leren zeggen Onderhandelen met Respect Overtuigen Presenteren met Impact Projectmatig Werken Sales Slecht Nieuws Brengen Stress en Burn-out vermijden bij jezelf en anderen Teams laten groeien en bloeien Telefoongesprekken voeren ook moeilijke!
Opleiding tot professionele coach The Job Coach.
The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en een succesvolle snelgroeiende coaching organisatie met locaties over heel Vlaanderen en Brussel. Een opleiding coaching bij ons volgen biedt dus heel wat voordelen.: je krijgt les van gepassioneerde coaching professionals. in een opleidingscentrum met enkel ervaren coaches 1.000 uren praktijkervaring in coaching en training. opleidingen in kleine groepen zodat elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht en supervisie krijgt. Ervaringen van deelnemers. Ervaring van Julie De Brie. Julie volgde de opleiding tot jobcoach, najaar 2020.
Opleiding Personal Coach Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Wil jij mensen naar een sportiever en gezonder leven leiden? Als personal coach adviseer en motiveer je zowel sporters, hobbysporters als mensen die gezonder in het leven willen staan, op een gepersonaliseerde manier. Je zorgt ervoor dat ze hun doelen halen en boven zichzelf uitstijgen.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen. Je kunt meer dan je denkt. Beste opleider van Nederland ICM.
De ICM Coachingsopleiding is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coachingsvaardigheden wil versterken en zich als professioneel coach wil ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig coach, interne bedrijfscoach, coach op de afdeling HRM of je hebt de ambitie jezelf daartoe te ontwikkelen. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module: Ik als coach 2 dagen. Je eigen kracht als coach. Een coachende houding ontwikkelen. Basisstructuur van een coachgesprek. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Reflectie op jezelf als coach. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Inzicht in de ander 2 dagen. Omgaan met verschillende persoonlijkheidstypen. Gebruikmaken van intuïtie. Grenzen aan coaching.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Droom je ervan om een erkend coach te worden en je eigen coach business uit te bouwen? Wil je graag gecertificeerd Consciousness Coach zijn? Dan ben je hier op de juiste plaats! Deze opleiding bestaat uit 3 trainingsmodules van elk 4 dagen. Je bouwt een sterk fundament in coach skills en coach expertise en verdiept je in de Creative Consciousness Bewustzijnscreaties. Met het voorbereidend examenpakket heb je bovendien alles in huis om te slagen voor het coach examen en een erkend ICF diploma te ontvangen. Nadat je de coaching modules hebt afgewerkt, ben je klaar om je te registreren voor het coach examen, en kan je ook beginnen met oefenen. Met het behaalde ACTP Accredited Coach Training Program diploma kan je professioneel aan de slag als coach in eender welk domein of dat nu life coaching, business coaching, of eender welke vorm van coaching is.
Inzicht, bewust persoonlijke groei. Opleidingen, trainingen en coaching Inzicht.
Masterclass Executive Business Coaching. 23 september 2021 / Rotterdam. Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. 18 november 2021 / Utrecht. Bij ons op locatie. Een coachgesprek, opleiding of training op een van onze locaties kenmerkt zich door een prettige, inspirerende omgeving. Onze locaties bevinden zich o.a. in het kloppende hart van Rotterdam en het prachtige Noordwijk aan Zee omdat wij geloven dat échte verandering plaatsvindt in de hectiek van het dagelijks leven en niet alleen in stilte of op de hei.
Agile Coach Opleiding met Non-IT Focus Agile Scrum Group.
De basis van de ze meestgebruikte frameworks word je bijgebracht, zodat je weet wanneer je wel k framework succesvol inzet. 1-op-1 coaching en mentoring: je leert Scrum Masters, managers en andere collegas coachen. Agile transformaties veranderkunde: op basis van onder andere de theorie van Kotter en de theorie over het Agile Transformatiewiel leer je transformaties begeleiden. Je krijgt de kans om deze gedegen theorieën toe te passen op de eigen organisatie. Agile leiderschap: je leert het management meenemen in Agile werken en Agile leidinggeven aan Agile organisaties. Natuurlijk starten we met een gedegen uitleg over wat Agile Leiderschap is. Opschalen van Agile werken: er zijn meerdere frameworks om Agile op te schalen. In deze training krijg je een introductie in SAFe en het Spotify model. Ook eenvoudigere modellen als Scrum of Scrums komt aan bod. Vervolgens wordt besproken welke framework het best zou passen bij jouw organisatie of organisatieonderdeel. Aan het eind van deze opleiding heb je kennisgemaakt met een schat aan inzichten, praktijkvoorbeelden, vaardigheden en leerervaringen. Waarom Agile Scrum Group? Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Scrum voor IT én non-IT omgevingen. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze Agile Coach opleiding.

Contacteer ons

Meer resultaten voor training en coaching opleiding