cursus coaching hbo

Binnen de opleiding tot counselor.
Kanten die ze liever weg stopten. Janne liet haar emoties de vrije loop. Zowel vreugde als verdriet. Vele jaren later nodigden we Angela van Bebber uit. Binnen de opleiding tot counselor. Als transgender gaf zij een lezing aan onze therapeuten in opleiding.
Coach worden? Informatie over de eisen, opleiding salaris!
Vacatures Life Coach. Als coach kun je zelfstandig werken, maar ook in loondienst bij een bedrijf. Als budgetcoach kun je bijvoorbeeld voor een gemeente werken. Als je life coach bent, kun je aan de slag bij een bedrijf om personeel te ondersteunen en als kindercoach kun je aan het werk bij een scholengemeenschap of een keten van kinderdagverblijven. Je bent dan in loondienst en werkt volgens de arbeidsvoorwaarden van de werkgever. Als coach is het belangrijk dat je genoeg ervaring en zelfvertrouwen hebt. Dit straal je namelijk uit naar je cliënten. Een onervaren coach met weinig zelfvertrouwen wordt niet serieus genomen. Het is dus raadzaam om eerst wat praktijkervaring op te doen. Loop bijvoorbeeld een paar dagen mee met een collega coach of bied jezelf aan als vrijwillige coach bij een vrijwilligersorganisatie. Door praktijkervaring op te doen, groeit je zelfvertrouwen en leer je nog meer. Iets dat je goed kunt toepassen in je werk. Hoe word ik een goede coach? Een goede coach dient te beschikken over een aantal kwaliteiten. Deze kwaliteiten kun je leren door een goede cursus of opleiding in coaching te volgen. Bekijk hierboven voor de beste opties hierin! Kun je coach worden zonder opleiding?
hbo
Van zorgen naar coachen cursus Fontys.
Van vwo naar hbo. Info voor ouders. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren met bijzondere omstandigheden. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Online voorlichtingen Fontys Pro. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en betaling. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. High Tech Systems Materials. Lectoraten Creative Economy. Lectoraten Learning Society. Lectoraten Smart Society. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent? Ontmoet onze collegas! Fontys for Sustainability. Sustainable Development Goals SDGs. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Fontys Van Zorgen naar Coachen. Over de cursus.
cursus
Opleiding tot Coach BGL partners.
De opleidingen zijn bestemd voor leidinggevenden, staffunctionarissen, adviseurs, intern begeleiders en senior medewerkers die mensen met een behoefte aan coaching op een professionele manier willen stimuleren in hun persoonlijke ontwikkelingsproces. Als deelnemer beschikt u over een HBO diploma of academisch denk en/of werkniveau. Download de Studeren" bij BGL" brochure. U ontvangt na voltooiing van uw opleiding een erkend diploma. Diploma Coach Foundation. Diploma Coach Practitioner: Post-HBO register diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. CPION Centrum Post-Initieel Onderwijs vormt het aanspreekpunt voor aanbieders die hun post-initiële opleidingen willen laten registreren als officiële Registeropleiding. De SPHBO is een landelijke dienstverlenende organisatie op het gebied van Post-HBO-opleidingen. De opleiding tot Coach Practitioner is een Post-HBO Registeropleiding.
https://talktome.be/
Opleiding Kindercoaching hbo SORAG Opleidingen en Cursussen.
In deze cursus staat het kind centraal, maar leer je ook de ouders, leraren en anderen uit de leefwereld van het kind in het proces van het oplossen van problemen te betrekken. Je leert als kindercoach naar een op het kind afgestemd doel te werken en daarbij al je mogelijkheden te benutten.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
12 maanden Post Bachelor. Post Bachelor Coaching en Begeleiding. 9 maanden Post Bachelor. HBO Bacheloropleiding 3 Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase.
Erkende opleidingen StiR.
Erkende Opleiding Individuele Coaching. Utrecht 030 2519195. De BGL opleidingen Coach Foundation en Coach Practitioner geven samen toegang tot Registratie bij StiR. Erkende Opleiding Teamcoaching. Utrecht 030 2519195. Leergang tot erkend Teamcoach. Jan-Dirk den Breejen. Den Haag 070 445 8900. Mevrouw Eva Rijpert. Erkende opleiding Teamcoaching. Erkende Leergang Teamcoaching. De heer Martijn Vroemen. 06 5321 4501. Opleiding Teamcoaching Essenties Topklas. De heer Martijn Vroemen. 06 5321 4501. BGL Erkende Opleiding tot Teamcoach. Interveniëren met Impact Tachles. Jobbeke de Jong. Organisatiecoachopleiding Haagse Hogeschool Post HBO. Jan-Dirk den Breejen. Den Haag 070 445 8900. Stichting Registratie is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland. Stichting Registratie StiR.
HBO Coaching Scheidegger.
Dan is de HBO Coaching echt iets voor jou. In dit programma verdiep je je in psychologie en coaching, krijg je zicht op verschillende persoonlijkheidstypen en leer je de drijfveren van mensen kennen. Daarnaast ontwikkel je de benodigde coachingsvaardigheden. Je gaat aan de slag met je overtuigings en beïnvloedingsvaardigheden en verdiept je in de opbouw en structuur van coachingsbijeenkomsten. Zo word je goed voorbereid op de praktijk. Wat leer je? Het ontwikkelen van je persoonlijke kwaliteiten als coach. Het bepalen van de coachingsvraag en het toepassen van de juiste coachingsmethode hierbij. Het toepassen van verschillende gespreksmodellen. Omgaan met diverse persoonlijkheidstypen en weerstand. Anderen motiveren en inspireren tot zelfontwikkeling. Je wilt je coachingsvaardigheden vergroten en je ontwikkelen tot professioneel coach.
Organisatiecoaching Post-HBO opleiding voor Coaches Alba-academie.
Je bent in het bezit van een HBO-diploma. Of beschikt aantoonbaar over HBO werk en denkniveau. Je bent in het bezit van het diploma Beroepsopleiding tot Coach Practitioner van Alba-academie. Of je hebt aantoonbaar een stevig fundament van coaching middels opleiding op minimaal Practitioner niveau, 350 uur. Je bent in het bezit van dit diploma/ certificaat. Je kunt casuïstiek inbrengen vanuit een recente of lopende opdracht. Indien je niet beschikt over een HBO-diploma, of een Coach Practitioner opleiding buiten Alba-academie hebt gevolgd, neem dan contact met ons op. Een kennismakingsgesprek, na inzending van CV en motivatie, behoort dan tot de toelatingsprocedure. Aan het einde van de opleiding schrijf je aan de hand van een praktijkcasus een eindwerkstuk en presenteer je je casuïstiek. Daarnaast pitch je jezelf als professioneel organisatiecoach.
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Margreet werkt als docent en trainer bij C-LiON. Ze studeerde onder meer orthopedagogisch muziekbeoefenaar en docent muziek aan het conservatorium in Maastricht en Rotterdam. Na 8 jaar onderwijservaring in het PO en VO maakte ze de overstap naar het trainen en coachen van onderwijs en opleidingsprofessionals. Ze verzorgt opleidingen en trainingen over communicatie, coaching, activerende didactiek, en multimediaal onderwijs. Michel van As Patricia Slobbe. Michel Patricia schreven samen Kleppen open, twee boeken over effectief en actief leren met ICT. Patricia werkte lang als docent Engels en is schoolleider geweest. Michel was docent wiskunde en werkte lange tijd op de lerarenopleiding. Beiden geven vanuit hun bedrijf OnderwijsArena lezingen en workshops, adviseren en begeleiden onderwijsinstellingen en trainen en coachen docenten en schoolleiders die technologie willen inzetten in het onderwijs. Algemene informatie Verkorte opleiding tot i-Coach. Data en Locatie. 13 oktober 10 november 2021 // 09.00-16.30 // BCN Daltonlaan Utrecht.
Opleiding Leefstijlcoach Stichting Medische Opleidingen.
In deze opleiding ontwikkel jij je tot professioneel leefstijlcoach waarin je allerlei vaardigheden ontwikkelt. De gehele opleiding is zoveel mogelijk evidence-based. Wetenschap speelt een belangrijke rol door het curriculum heen en we leren je gedurende de 3 modules hoe je feiten van fabels kunt onderscheiden. Er zijn 4 toetsmomenten, met de eindtoets op 2 juni 2022. Minimaal HBO-niveau, in bezit van HBO of WO-diploma. Deze eis wordt gesteld door de BLCN voor opname in hun register. Werkervaring op HBO-niveau of eerdere post-HBO-opleidingen zijn voor de BLCN niet voldoende. Tijdens de lesdagen geldt een aanwezigheidsplicht. Door middel van een presentielijst wordt de aanwezigheid geregistreerd.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus coaching hbo?