coachen

Binnen de opleiding tot counselor.
Kanten die ze liever weg stopten. Janne liet haar emoties de vrije loop. Zowel vreugde als verdriet. Vele jaren later nodigden we Angela van Bebber uit. Binnen de opleiding tot counselor. Als transgender gaf zij een lezing aan onze therapeuten in opleiding.
Basiscursus thematisch coachen.
Wil je je carrière een extra uitdaging geven en ontdekken of coaching iets voor jou is? Wil je weten hoe je jouw coachende vaardigheden kan verstevigen om in te zetten in alle domeinen van je dagelijkse of professionele leven? Sta je open voor een pittige maar leuke opleiding mét inhoud, dit in ruil voor een kleine maar goed renderende investering? Dan ben je vanharte welkom! Deze opleidingis bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken. We geven je zuivere inzichten in wat coaching is, hoe het begeleiden van anderen werkt en hoe je je creativiteit kan aanscherpen om je probleemoplossend vermogen te vergroten.
coachen
Coaching, hoe doe je dat? Effectief leren coachen Leer hoe je wezenlijk verschil maakt ZIN.nu.
Effectief leren coachen Leer hoe je wezenlijk verschil maakt. Coachen, hoe doe je dat? Coachen is een kunst. Toch is leren coachen niet heel moeilijk. Het gaat er niet om dat je heel veel leert. Het gaat vooral om afleren. Maar dat geldt voor zoveel zaken in het leven. We hebben namelijk de neiging om mensen te gaan fixen. Terwijl de grondhouding van coaching is dat alles en iedereen al OK is. En dat we van daaruit wel weer manieren vinden om invulling te geven aan leven en werk. Dat is niet alleen veel prettiger. Deze fundamentele shift maakt verandering makkelijker. De coachee degene die jij coacht is waarschijnlijk mede bij jou gekomen omdat hij of zij niet of onvoldoende deze grondhouding van OK zijn had. Rumi zei het mooi.: Beyond right and wrong., there is a field. I meet you there. Coachen, hoe doe je dat? Hoe diep moet je gaan bij coaching? Key points De grondhouding van coaching. Wat is dan jouw rol in coaching? Key points De rol van de coach. De structuur van coaching. Key points Structuur geeft houvast en duidelijkheid aan coaching.
Opleiding coachen van groepen 4 dagen Coach Clinic.
Bovendien ontvang je naast je lesmateriaal, ook het cursusmateriaal voor het groepsprogramma Gelukstraining én een marketing start-kit met daarin het marketingmateriaal dat je kan personaliseren om je eigen gelukstraining te kunnen geven. Voor mensen die reeds individueel coachen of reeds een coach opleiding volgden en graag ook verbindend leren werken met groepen.
Coaching Wikipedia.
In het coachingstraject is de coach degene die het leerproces begeleidt en monitort en de cliënt wordt gecoacht. De cliënt bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen. Coaching kan inhoudelijk zijn of meer procesmatig. Bij inhoudelijke coaching is de coach iemand die een bepaald traject al heeft doorlopen en die iemand anders daarin adviseert. Als voorbeeld kan de ex-toptennisser genoemd worden die de beginnende toptennisser adviseert over techniek en tactiek van het tennisspel. Een coach speelt een belangrijke rol bij onzekerheidsreductie en wegnemen van faalangst. Bij de procesmatige coach moet er meer gedacht worden aan een mental coach die adviseert hoe er omgegaan moet worden met verliezen, met intimiderende tegenstanders, met de pers en die denkt aan een juiste balans tussen leven en werken. Iemand die van een afstand en met minder belangen en daardoor rustiger meedenkt met de cliënt. Coaching kan een belangrijke preventieve werking 2 3 hebben voor psychische klachten als depressie, burn-out of bore-out. Stagnatie in bekwaamheid en verdere ontwikkeling, worden immers als belangrijke bronnen van oorsprong van deze klachten beschouwd. Vormen bewerken bron bewerken.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Joost: In" deze opleiding wil ik maximaal doorgeven wat ik in 30 jaar aan ervaring heb opgedaan als trainer en coach, samen met collega trainers en assistenten." Ik" kies bewust voor een open opleiding: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking." De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit de grote Gea opleidingenNLP en Psychodynamica. Heldere communicatie, zelfontplooiing, emotionele en spirituele intelligentie, intuïtie, het op gang zetten van bewustwording en positieve verandering, zijn slechts een greep uit het rijke aanbod. Hierin worden alle basisvaardigheden en attitudes aangeleerd om een professionele coach te worden. Uit diverse hedendaagse coachingbenaderingen is een selectie gemaakt van de meest efficiënte technieken.: Je leert om sterke betrokkenheid op te bouwen, met behoud van eigen grenzen. Je leert om je cliënt contact te laten maken met de eigen krachtbronnen. Je begeleidt hem/haar om de meest fundamentele levensdoelen te realiseren. Tijdens de opleiding worden alle attitudes, vaardigheden, interventies en technieken die aangeleerd worden om te coachen, ook toegepast op jezelf, om zo je eigen proces van bewustwording en zelfontplooiing een boost te geven.
Basiscursus thematisch coachen.
Wil je je carrière een extra uitdaging geven en ontdekken of coaching iets voor jou is? Wil je weten hoe je jouw coachende vaardigheden kan verstevigen om in te zetten in alle domeinen van je dagelijkse of professionele leven? Sta je open voor een pittige maar leuke opleiding mét véél inhoud, dit in ruil voor een kleine maar goed renderende investering? Dan ben je vanharte welkom! Deze opleidingis bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken. We geven je zuivere inzichten in wat coaching is, hoe het begeleiden van anderen werkt en hoe je je creativiteit kan aanscherpen om je probleemoplossend vermogen te vergroten.
Training Coaching KNHB.
Heb je behoefte aan hulp bij het invullen van een goede training? Hier vind je losse oefeningen en complete trainingen die je kan filteren op jouw doelgroep. Losse oefeningen Complete trainingen. Hier staat de speler centraal. Wie heb jij als trainer voor je? Hoe ziet hun wereld eruit?
De oplossingsgerichte coach tweede editie van Coachen naar verandering Intersentia.
Het is de opvolger van het succesvolle Coachen naar verandering, waarvan er op twee jaar tijd meer dan 2000 exemplaren verkocht werden. Deze nieuwe uitgave geeft een heldere schets van het oplossingsgericht denkkader. Na een introductie zoomt de auteur in op de competenties van een oplossingsgerichte coach.
Jaaropleiding Talentenontwikkeling coachen Het Talentenhuis.
De jaaropleiding Talentenontwikkeling Coachen biedt u zowel de basisvaardigheden van coaching als een doorgedreven training in het coachen van talentenontwikkeling. Coachen leer je door het doen, samen met anderen. Daarom laten we deze opleiding altijd live doorgaan. Onze opleidingen worden steeds volledig Corona-proof georganiseerd, met groepen van 4 deelnemers en het in acht nemen van de voorziene maatregelen. Wat komt aan bod tijdens de coachopleiding? Wat is coaching? Coachvaardigheden waarderende benadering. De kracht van positieve psychologie. Communicatie en gesprekstechnieken. verbale en non-verbale communicatie. luisteren / vragen stellen. Wat zijn talenten? Wat zijn het niet? Je eigen ontwikkelproces. Coachen vanuit je eigen kracht / je talenten. Ik als Talentencoach in mijn werkomgeving. Schrijf je nu in! Bekijk ook onze andere trainingen.: Jaaropleiding Talentgedreven coachen. Jaarbegeleidingstraject voor ervaren coaches. Talentenontwikkeling voor leidinggevenden. Online training Groeimindset. Onze trainer aan het woord. Andere deelnemers vertellen. De jaaropleiding is opgezet voor het begeleiden en opleiden van startende externe en interne coaches, HR-professionals, LD-professionals, directieleden, leidinggevenden. Als deelnemer heb je nog geen eerdere opleiding tot coach gehad, of je wil graag de basisvaardigheden tot coach opnieuw opfrissen.
Coachen zonder blabla Uitgeverij Lannoo.
Vind je het als coach ook wel eens lastig om eindeloos naar je coachees te zitten luisteren? Heb je het gevoel dat er soms meer in je gesprekken zit dan je er nu uithaalt? Wil je graag efficiënter en krachtiger leren coachen, ongeacht je methode? Ondanks de goede wil en inspanningen van coaches en hun klanten blijven heel wat coachgesprekken aan de oppervlakte draaien. Coaches werken naast de essentiële kwestie en missen de punch om de coachee echt in beweging te krijgen. De voornaamste oorzaak daarvoor is dat er te veel gepraat wordt. Het coachgesprek is twee stoelen en twee hoofden, een mentale uitwisseling van woorden. Terwijl belangrijke of moeilijke veranderingen juist in het lichaam en in het onbewuste beginnen. In Coachen zonder blabla lees je hoe je het eindeloze praten stillegt en hoe je van elk coachgesprek een spannende belevenis maakt. Je leert spelen met fysieke werkvormen, met de dynamiek van het gesprek en met je houding.

Contacteer ons

Op zoek naar coachen?